• Póló-párna stb.
  • Éva Fotó
  • KÉPNYOMTATÁS - IGAZOLVÁNYKÉP
  • DIGITALIZÁLÁS

Bemutatkozunk

Garai Zoltán Attila vagyok, egyéni vállalkozó.

Cégem elődjének tekinthető az Édesapám vállalkozása, ami 1933-tól működött Nyíregyházán. 

A Garai Zoltán név jól hangzott egykoron, a legnagyobbak és legjobbak közé tartozott kerékpár műszerészként, és kereskedőként, de ami legalább olyan fontos volt részére, a kerékpársport szeretete. Pl. 1938-ban pl. az Alföldi Kerület 100 km-es országúti kerékpáros bajnoka volt, a későbbiekben pedig kispuska és pisztoly lövészetben országos szinten jeleskedett.

Az itt bemutatott fénykép Édesapámról 1970-ben készült:

A II. világháború alatt/után az addig itt hagyott kereskedése tönkre ment – természetesen. Kerékpár majd öngyújtó műszerészként dolgozott haláláig, 1975-ben távozott, váratlanul vitte el a szíve.

 

Édesanyámmal folytattuk a vállalkozását, előbb öngyújtó szervizként, majd én foto szervizt és kereskedést hoztam létre, amely tevékenységet csak majd 30 év után adtam fel.

Szerető és nagyon dolgos Feleségemmel, született  Sz. Nagy Évával 1993-ban hoztuk létre az  

ÉVA FOTÓ-t,

ami nem véletlenül vette fel a Feleségem nevét, az Ő szorgalma, munkabírása, precíz igényessége tette a ’90-es években Kelet-Magyarország legnagyobb forgalmú fényképész laborjává az ÉVA FOTÓ-t.

 A KODAK európai igazgatója ekkor külön kitüntetést is adott át részére a rendkívüli, európai szinten is egyedülálló munkáját, tevékenységét elismerve.

 

Manapság, a technikai változások, főleg a mobiltelefonok fejlődése miatt nagyon visszaesett a papírképek iránti igény. Az adatok, felvételek, videók tárolása zömmel digitális formában történik, majd tűnik el...

Jelenleg igazolvány és vízumképek mellett a bélyegképtől A3+-as méretig általában nagyon rövid határidóvel készítek fényképeket, e mellett mindenféle videó, audió kazetta, film digitalizálását megoldjuk DVD-re, USB-re, vagy külső winchesterre. valamint pólók – bögrék – párnák és más személyre szóló, egyedi tárgyak fényképes nyomtatásával is foglalkozom.

Célom a megbízható, pontos, diszkrét munka!


Éva fotó

4400 Nyíregyháza

Vay Ádám krt. 1.

(piros házi átjáró)

42/407-446

evafoto@evafoto.hu

 

 


Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:
Garai Zoltán Attila nyugdíjas e.v.  
Székhely:
 
4400 Nyíregyháza Vay Ádám krt. 1.

Adószám: 
55714693-1-35

Telefon:
42/407-446

E-mail:
evafoto@evafoto.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Csütörtök 8.00 - 17.30

Péntek              8.00 - 16.00

Szombat:          8.00 - 12.00

szombaton NÉHA ZÁRVA, ezért

hívd a 42/407-446-os vonalas telefont.

Ha felveszem, akkor nyitva vagyok!